Om Os

JuicOrganic er en dansk virksomhed, der producerer og markedsfører en række ”no-nonsens” drikkeprodukter, som omfatter juice, saft, most, smoothies, mineralvand i fleksible emballage- og dispenserløsninger. JuicOrganic er medlem af Økologisk Landsforening og ser økologi – ikke som et kald – men som en naturlig del af hverdagen.

Vores virksomhed udspringer af et ønske om at tilbyde sunde, lækre, økologiske drikkevarer af høj kvalitet,

med en nem og fleksibel emballage til alle kvalitetsbevidste og sundhedssøgende mennesker.

Vi begyndte udelukkende med økologiske JuicOrganic produkter, men har den filosofi at vores samarbejdspartnere bedst ved hvad deres kunder vil have. Derfor tilbyder vi i dag også konventionelle produkter – dem kalder vi House of Juice. Vi har et bredt udvalg af juice, most, saft og smoothie – på mange forskellige typer emballage.

ØKOLOGISK

Økologisk produktion sker altid i samarbejde med naturen. Med JuicOrganic har du mulighed for at samarbejde med naturen på attraktive økonomiske vilkår.

Hos JuicOrganic tilbyder vi en bred vifte af økologisk juice, saft og smoothies udelukkende udvundet af økologiske varer af høj kvalitet – og til konkurrencedygtige priser. Vores varer er ikke tilsat farve, konserveringsmidler eller andre former for tilsætningsstoffer. Dette er vores bidrag til øget sundhed, velvære og naturlig balance.

Vores økologiske juice findes både i udgaver, som ikke er fra koncentrat og i udgaver, som er fra koncentrat. I de koncentratbaserede juicer er vandet presset af pulpen for at smidiggøre opbevaring og transport, og inden tapning tilsættes samme mængde vand igen. Vores juicer, som er ikke fra koncentrat, indeholder alene frugtens egne safter, og smagen er stort set som friskpresset.

Det bliver ikke bedre end juice fra JuicOrganic, som er branchens stærkeste kvalitetsstempel.